Pagina's

Totaal aantal pageviews

5 sep 2019

REWILDING het verborgen geheim van FLEVOLAND !

Het BEHEER in de Oostvaardersplassen ligt bij STAATSBOSBEHEER maar doet dat,
of zou dat moeten doen aan de hand van tenminste het CONVENANT wat er tussen SBB en de Provincie Flevoland bestaat...dat staat vast !

Er is echter een PROBLEEM en dat is dat achter de schermen Staatsbosbeheer een PARTNER is van ARK Natuurontwikkeling die er alles aan doet om REWILDING, oftewel: " Val je DOOD om...dan val je DOOD om " als beleid te promoten...en daarmee zegt dat de insiders genoeg, maar voor degene die dit niets zegt hier een korte uitleg !


** Men plaatst dieren in een afgesloten terrein...wat in het geval van de OOSTVAARDERSPLASSEN betekent dat men dieren, een veel te lange periode zonder voedsel rond laat lopen, wat overigens al bekend is sinds 2005 (!) en als het dier op sterven na dood is KNALLEN ze het af !!
Men noemt dit NATUURLIJK ...IK noem het CRIMINEEL !!

Dat hierbij het Ministerie van Economische Zaken een smerige vinger in de pap heeft is ook glashelder, immers waren de dieren tot aan de overdracht naar de Provincie Flevoland hun eigendom !
Omdat men de dieren onder NATURA2000 wilde plaatsen...dienende als een soort grasmaaimachine, enkel om een terrein geschikt voor ganzen te grazen bedacht men een TRUC !

Ofschoon in het " Definitieve Plan Oostvaardersplassen "èn in  "NATURA2000", geldend voor de OVP heel erg duidelijk staat dat er een scheiding bestaat tussen het moerasland en het begraasbare, lees, begaanbare deel, EN er expliciet beschreven staat wat hun taak is, stelde men dat het TOTAAL van de OVP ( Ruim 5400 Hectares ) dus zou moeten betekenen dat het ineens WILDE dieren zouden zijn, wat gewoon een leugen is!

Het werkelijke aantal Hectares waar de dieren zich op kunnen houden is echter maximaal ca 1800 Hectares en dan stel ik dat dat een geheel andere situatie is en op basis van die 1800 hectares bekeken moet worden of dat verhaaltje nog wel op gaat !
Om die " draaideurconstructie " mogelijk te maken, daar het Ministerie van Economische Zaken weliswaar nu geen eigenaar van de dieren meer was, maar WEL verantwoordelijk is voor NATURA2000 !

De BLUNDER die de Provincie Flevoland echter maakte is dat men verstoten heeft tegen de wijze waarop een BESLUIT tot stand kan komen wat betekent dat het op basis van WARE FEITEN berust moet zijn...wat hier duidelijk NIET het geval is !
Daarnaast dient men bij het nemen van een BESLUIT elke SCHIJN van belangen te vermijden en dat is dus een tweede punt!

Als een BESTUURSRECHTER zou kijken naar deze twee punten, en dat zou onderzoeken zou hij tot de conclusie moeten komen dat dit BESLUIT NIET voldoet aan de Wettelijke EISEN en derhalve vernietigd ,dan wel op punten gecorrigeerd moet worden !

Als je tot op de dag van vandaag ziet dat SBB vrijelijk zijn gang kan gaan...zwaar verstotend tegen het Convenant 2018.2019...en de Provincie geen POOT uitsteekt om die overeenkomst af te dwingen....wat simpel is omdat SBB dit ook ondertekent heeft....dan KAN en MAG je maar 1 conclusie trekken:

" De Provincie Flevoland beweert dat men SBB alleen kan laten corrigeren door de Minister van LNV....en dus feitelijk zegt....WIJ hebben NIETS in te brengen, ofschoon de Politieke SCHIJN wel wordt opgehouden, en onderneemt men geen enkele moeite en daarmee is Flevoland dus FEITELIJK een REWILDING PROVINCIE ook al probeert men dat te verhullen "!

EEN SCHANDAAL VAN DE BOVENSTE PLANK !!


DAT is passief meewerken aan REWILDING...en worden de KIEZERS keihard voorgelogen...en houdt men zich niet aan het gekozen beleid !

Daar er al tenminste 4 Provincies, meerdere Gemeentes, Waterschappen, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, De Nederlandse Sportvissersbond, en nog veel meer als PARTNER bij ARK staan genoteerd mag je constateren dat REWILDING dus feitelijk het beleid van de Regering is die aan het handje loopt van de EU...de VN en uiteindelijk haar deel uitvoert van het AGENDA2030 programma !!

Nou kunnen we protesteren wat we willen bij Gedeputeerde Staten van Flevoland maar men draait de Politieke KONT er uit en de plaatselijke Politieke Partijen hoor je ook niet over het Convenant 2018 / 2019...en dat moet onze Volksvertegenwoordiging zijn ??

BEWIJZEN ten over dat men A zegt en B doet met als gevolg een onbeschrijfelijke hoeveelheid dierenmishandeling en dierenleed, de WET negeert die stelt dat een dier in Nood RECHT heeft op Hulp en Verzorging...maar niet in Flevoland....daar heeft men maling aan de WET...!!

Aangezien dit bewust gemaakte POLITIEKE BLUNDERS zijn zou je eigenlijk moeten eisen dat het Provinciale Bestuur per direct aftreed !

Ik concludeer daarom maar gemakshalve even dat de enige manier om dit aan het daglicht te brengen een MASSALE BEZETTING van de Oostvaardersplassen zal inhouden waarna de Nederlandse Pers OOK de argumenten van de DIERENVRIENDEN zal moeten aanhoren en uitzenden !

En dan gaat eindelijk de BEERPUT open die Flevoland heet !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten