Pagina's

Totaal aantal pageviews

4 sep 2019

De Slaven van Staatsbosbeheer !

HECKRUNDEREN en KONIKPAARDEN...ooit " gehouden dieren " .....NU RECHTELOZE SLAVEN....! 

Dat is daadwerkelijk van het Recht hebben op verzorging, ook medisch naar de absolute HEL op AARDE....en die vindt je in Flevoland....!




Op slinkse wijze, het ware habitat verzwijgende, wist men deze dieren de status van " gehouden dieren " af te nemen.
Het Ministerie van Economische Zaken, tot aan de overdracht, van de dieren naar de Provincie Flevoland de EIGENAAR van Heckrund en Konikpaard, had een groot belang om de dieren naar de Provincie over te dragen, EN ze middels de Overeenkomst tot " in het wild levende dieren " te laten benoemen want dat was de enige manier om A. om onder het " eigenaar zijn " uit te komen en B. deze dieren onder NATURA2000,.....rechteloos te maken en kunnen gebruiken als " SLAVEN "!

Door het VERZWIJGEN van de ware grootte van hun leefruimte...destijds ca. 1800 Hectares, in plaats van de genoemde ruim 5400 Hectares, beging de Provincie Flevoland een GROTE FOUT die tot op heden onbestraft is gebleven !!

De grote DENKFOUT die de Provincie Flevoland maakte ligt besloten in de " Algemene Wet Bestuur " die stelt dat een Besluit genomen dient te worden op JUISTE FEITEN, èn de SCHIJN van partijdigheid ten alle tijden vermeden dient te worden !

Dat dit Besluit NIET op juiste feiten genomen is, toont zowel
het " Definitief Besluit Oostvaardersplassen " van oktober 2015, als wel het voor de Oostvaardersplassen geldende " NATURA2000 " overduidelijk aan want in BEIDE documenten word haarfijn uit de doeken gedaan wat de TAKEN van de dieren zijn, en daarin is dus ook exact beschreven wat het terrein is wat de dieren moeten gaan begrazen om een voor de ganzen geschikt gebied te laten ontstaan !


Het zal een ieder glashelder zijn dat het gebied dus afgebakend is waardoor je direct een flink aantal Hectares Habitat kunt schrappen, NAAST het voor de dieren ontoegankelijke moerasgebied !!
De 3600 Hectares ontoegankelijk moerasgebied dient men dus af te trekken van het totaal van 5400 Hectares !


ALGEMENE WET BESTUUR
 
ONJUISTE FEITEN dus en dat is bij de WET VERBODEN !!
Dan het tweede punt...." de SCHIJN van partijdigheid vermijden " waarbij het niet eens de vraag is of het daadwerkelijk partijdigheid is...
Ook dat is simpelweg VERBODEN....want de Regels waaraan men gebonden is om tot een BESLUIT te komen dienen exact gevolgd te worden en bieden geen ruimte voor " Rotzooi maar een eind weg "!!!!!

Als je weet dat het Ministerie van EZ, eigenaar van de " gehouden dieren " het grootste belang had dat de dieren die status niet meer zouden hebben, immers is NATURA2000 een REWILDING systeem, dan word de rol van de Provincie Flevoland ook direct duidelijk !
( Voor de duidelijkheid..REWILDING, ...een mooi verzonnen woord, is niets anders dan een " Val je dood....dan Val je dood " beleid ! ) 


De Provincie Flevoland stelde in de Overeenkomst met EZ,
zoals vermeld onder : 21-12-2016>09:00>Ministerie van Economische Zaken>Staatscourant 2016,>69865, middels een onjuiste grootte van het habitat immers dat op basis van de 5400 Hectares deze dieren " in het Wild levende dieren" waren en diende daarmee rechtstreeks belangen van het Ministerie van EZ die VERANTWOORDELIJK is voor NATURA2000 !


En DIT geachte mensen is een " DRAAIDEURCONSTRUCTIE van het zuiverste water, en als DAT niet het hebben van belangen is ....!!
Het is de vraag nog even of tegen dit op oneigenlijke feiten en omstandigheden gebaseerde BESLUIT feitelijk wel de toetsing aan de WET zal doorstaan.
Echter, om dit door een Bestuursrechter te laten toetsen dient men èèrst BEZWAAR tegen dit Besluit te maken bij de Provincie Flevoland die het RECHT heeft om als eerste dit bezwaar te beoordelen en bij afwijzing van het Bezwaar kan men dan op eenvoudige wijze de Bestuursrechter vragen de TOTSTANDKOMING van dit Besluit te toetsen aan de WET !
Is de Bestuursrechter van OORDEEL dat het genomen Besluit de toetsing van de WET niet doorstaat, dient men de status van " gehouden dieren " per direct te herstellen waarbij Medische Verzorging...voldoende Voedsel en Drinken plotseling een VERPLICHTING voor Staatsbosbeheer, als Beheerder wordt !
De DOELSTELLING van Staatsbosbeheer, aantoonbaar PARTNER in Rewilding projecten wordt daarmee in èèn klap aan gruzelementen geslagen...en mag je dus stellen dat er talloze dieren een onnodige dood zijn gestorven....!

Dat de Provincie Flevoland, al tenminste vanaf 2005 weet. en MOET weten, dat het voedsel steeds verder af neemt, en verder af zal nemen in de OVP, dient dan het BOETEKLEED aan te trekken en tot de conclusie te komen dat men A. de ballen verstand heeft van de WET, of er GLAD MALING aan heeft gelet op de BELANGEN !!

De HAMVRAAG is of er alsnog een BEZWAAR tegen dit BESLUIT van 21 december 2016 ingediend kan worden !!
....Daar ga ik dus maar eens achter proberen te komen, maar voorlopig zit de Provincie Flevoland met een SLAVERNIJ verleden opgezadeld...maar da,s hun eigen schuld !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten