Pagina's

Totaal aantal pageviews

4 sep 2019

BIANCA B. Pro OVP-ster zonder Klasse of Stijl !!

Neem nou ...we noemen haar B. B. ....
waarbij elke vergelijking met de echte B.B. natuurlijk ver te zoeken is ! 

We kennen ze allemaal...de PRO-OVP-ers, liefhebbers van dierenleed, veel bloed, en met name mensen die tenminste nog een beetje gevoel in hun donder hebben belachelijk maken. 

Bedreigen en verwensingen uitspreken...dan wel op de Social Media plaatsen..aandachtsgeil en zonder enig RESPECT voor iemand met een - terechte - mening...ze zitten er niet mee. DUS: B.B...hoe haal je het in je bolle harses om een Vrouw met NAAM en FAAM een vroege dood te wensen?? 

Degene die jij " Oude Tang " noemt heeft haar sporen ruimschoots verdient in tegenstelling tot jou en je infantiele gedragje ! 
Je kreeg natuurlijk veel tegengas en men sprak er schande van...TERECHT maar jij had je portie aandacht inmiddels al weer binnen, is het niet ?

Ik kan me nog herinneren dat je mij beschuldigde dat ik dezelfde DAME iets geschreven zou hebben...wat je niet aan kon tonen en dat bewees eens temeer dat je zonder enig schaamtegevoel maar wat zegt, zonder enige realiteitszin ! 
Wat je moet doen, en dat is een dringend advies....DIMMEN, want je snapt natuurlijk wel dat er WEL mensen zijn die voor een weerloze DAME die een gouden hart heeft voor dieren niet zomaar kunt trakteren op dit soort PULP !! 

Ik neem aan dat degene die zich aangesproken voelt exact begrijpt dat deze MENING...sterker nog dit OORDEEL volkomen juist is en waarschijnlijk de mening zal zijn van een enorme club mensen die WEL begrijpen wat GEVOEL IN JE DONDER hebben is !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten