Pagina's

Totaal aantal pageviews

5 aug 2019

Grote protestactie tegen beleid in de Oostvaardersplassen op 24 augustus 2019

Grote protestactie tegen beleid in de Oostvaardersplassen op 24 augustus 2019

STAATSBOSBEHEER dient in de Oostvaardersplassen het beleid van de Provincie Flevoland uit te voeren, maar SBB heeft een eigen beleid en visie..die van REWILDING en dat staat op punten HAAKS op het beleid van de Provincie Flevoland !

Er is echter een vreemde constructie ....zodra Staatsbosbeheer de opdracht op punten NIET uitvoert staat de Provincie machteloos, en dient via Carola Schouten, de Minister te gaan om SBB op de vingers te laten tikken...echter laat de Provincie dat na !
Je zou dus mogen stellen dat het passieve gedrag dus ook opgevat kan worden als instemming en houdt men de SCHIJN op dat men machteloos is !

Het bizarre beleid van Staatsbosbeheer is echter wel te verklaren...SBB is actief REWILDER en ondersteund rewilding in het algemeen en is VAAK betrokken als mede-organisator van deze experimenten waarbij de door de WET vastgestelde INTRINSIEKE waardes met voeten getreden wordt !

Tegen het gevoerde Beleid...de slappe houding van de Provincie en tegen het onnoemelijke dierenleed wordt op 24 augustus geprotesteerd op de KITSWEG 1 te Lelystad...aanvangstijd 13.00 uur!
Deze dag dient opnieuw bij te dragen aan de de DRUK die gezet moet worden op dit beleid...of het uitblijven daarvan, word openheid van zaken gevraagd en is een goed moment om aandacht te vragen voor de aankomende periode waarbij weer vele dieren vanwege honger deze periode niet zullen overleven waarvan het Rapport van Geel stelt dat dit via maatregelen zoals bijvoeren vermeden dient te worden !
Dat de dieren op 1 december aanstaande in een conditie dienen te zijn waardoor de kans op overleving groter is, hetgeen in houdt dat er vetreserves opgeslagen dienen te worden staat onder grote druk door de hitte periode en de hoeveelheid voeding die onvoldoende is geworden en dus BIJVOEREN noodzakelijk is om de doelstelling te halen !
Dat SBB maling aan het Rapport van Geel heeft en die opdracht niet uit zal voeren is overduidelijk maar toont aan dat Staatsbosbeheer het rapport van Geel feitelijk saboteert !
KOMT ALLEN OP 24 AUGUSTUS EN LAAT HOREN DAT DIT ONACCEPTABEL IS !

PROTESTACTIE TEGEN Oostvaardersplassen beleid op 24 augustus 2019...13.00 uur !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten