Pagina's

Totaal aantal pageviews

20 sep 2019

" De Oostvaardersplassen....een Ecologische tijdbom " !


" De Oostvaardersplassen....een Ecologische tijdbom " !
*** Wanneer stopt deze waanzin eigenlijk ??? ***


** Ik vrees dat dit pas veranderd als we verlost worden van NATURA2000...want dit Internationale verdrag heeft Nederland in de wurggreep van de EU REWILDERS !!

Wat er dus minimaal voor nodig is is een verandering van het Regeringsbeleid...dus terug naar de soevereine Staat de Nederlanden !


Ten tweede zal men Staatsbosbeheer aan moeten pakken op het telkenmale handelingen verrichten die dieren onnodig het leven kosten en dus een WIJZIGING van de Staatsbosbeheer TOP !!

Of het nou het bewust verhinderen is van noodzakelijke verzorging voor de Grote Grazers, ( zowel voedsel als medische verzorging ) of het moedwillig laten zakken van het waterpeil, waardoor TONNEN VIS het leven laten, het maakt Staatsbosbeheer niets uit !

Deze grootschalige ingrepen zijn alles behalve " Natuurlijk " en dienen VERBODEN te worden, en een DIERVRIENDELIJK BELEID ,van Overheidswege, dient OPGELEGD te worden !

Ook een geheel andere opstelling bij met Ministerie van LNV dient te ontstaan, en dat vraagt om een Politieke verandering op Regeringsniveau !


Dat de lokale Politiek in Flevoland het " mondje ook niet roert " betekent in mijn ogen verder dat men de controlerende taak alles behalve goed uit voert, en dat is op zich ook geen al te grote bijdrage aan een noodzakelijke verandering !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten