Pagina's

Totaal aantal pageviews

7 jan 2013

BIKKELHARDE KRITIEK OP BAS !

Gelet op het weer zou je bijna zeggen: " EINDE WINTERSTOP ?? "
Maar voordat de competitie weer van start gaat, gaan de nodige teams natuurlijk eerst weer de nodige oefenwedstrijden organiseren....en wat heb je daar voor nodig???
JUIST JA...EEN PAAR CLUB SCHEIDSRECHTERS!
En natuurlijk moeten die mensen gemotiveerd genoeg zijn om iedereen ter wille te zijn....!
Met het compleet passeren van de Club Scheidsrechters bij het BAS zaalvoetbaltoernooi...en het oneigenlijke commentaar door èèn of andere " LUILEBOL " die het mocht organiseren....nog niet het fatsoen hebben om het vooraf even de Club Scheidsrechters " AF TE ZEGGEN " want iedereen rekende automatisch op de vraag of men wil fluiten, en natuurlijk de reacties van de Club Scheidsrechters die behoorlijk wat teleurstelling en onbegrip hebben geuit, natuurlijk geen wenselijke zaak!

In de Nieuwjaarstoespraak uitte men bezorgdheid over het tekort aan Jeugdspelers, terwijl er op dit moment nog maar zo,n 4 Club Scheidsrechters ( wekelijks ) actief zijn, met een stuk of 11 Club Teams die gefloten moeten worden door de Club Scheidsrechters, een bijna niet op te lossen opgave puzzel!

Geen enkele opmerking over RESPECT en begrip gevraagd voor zaken die Landelijk anders moeten, laat staan aandacht voor dit Scheidsrechterstekort welke ook niet opgelost gaat worden door een Scheidsrechterscoördinator, simpelweg omdat die niet bestaat bij de Club.
De kans is dus groot dat er wedstrijden geen doorgang zullen vinden omdat er geen scheidsrechter voor te vinden is, maar kennelijk heeft dit allang bekende probleem ook geen enkele prioriteit!
Vraag dus aan BAS:  " Waar moet men de motivatie vandaan halen, als Club Scheidsrechters niet met Respect behandeld worden...gepasseerd en beoordeeld kunnen en mogen worden, en het Bestuur blijft slapen!

4 opmerkingen:

  1. Tijd dat je je consequenties trekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. laat ze lekker in de sop gaar koken. Kom lekker naar dronten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijft makkelijk dat anoniem reageren he....Rustig op je site Jos. Mis de dagelijkse klodders..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een griep nasleep, en toch wel geraakt zijn door de ervaring van de laatste tijd heeft toch wel de wat tijd gekost.
    Vanavond heb ik de consequenties schriftelijk kenbaar gemaakt, dus ik verwacht heel snel weer met klodders door te kunnen gaan!
    BEDANKT VOOR ALLE STEUN..we zullen maar zo zeggen...als je niet al het mogelijke tracht te doen, ben je er nooit volledig voor gegaan...alles komt goed!

    BeantwoordenVerwijderen