Pagina's

Totaal aantal pageviews

10 aug 2012

IS MEN DOOF ??

" KLODDER " begrijpt niet dat hele VOLKSSTAMMEN totaal NIET gehoord hebben wat LOUIS VAN GAAL vandaag eigenlijk gezegd heeft !!

Het begon van de Heer VAN OOSTVEEN, directeur betaald voetbal die over VAN GAAL zei dat hij 
A./ VISIE heeft...DAT IS JUIST, dat hij B./ INNOVATIEF is...is niet geheel juist...zo,n beetje 50/50, maar dat hij C./ COLLEGIAAL is, is natuurlijk
gelul van de bovenste plank!

Wat zei VAN GAAL, en met name " TUSSEN DE REGELS "
De K.N.V.B. is niet gemakkelijk, AJAX is WEL makkelijk...
JA..AJAX was erg makkelijk, en met name de JURIST, om VAN GAAL kansloos te maken!

** Als Van GAAL INNOVATIEF was geweest, had hij JOHAN CRUIJFF onvoorwaardelijk gesteund, en derhalve spreken zijn woorden, zijn daden tegen!
Echt COLLEGIAAL was zijn "ACHTER DE SCHERMEN " stiekem CRUIJFF ondermijnen ook niet..
** Volgens LOUIS is zijn Assistent BLIND...Niet dat hij BLIND is......dat is zijn NAAM !
** BLIND heeft verstand van GOEDE JEUGDSPELERS...Maar wat doet zijn zoon dan bij AJAX 1...dus dat juist beoordelen, is net zoals het hele denken en doen, sterk afhankelijk van BELANGEN !

Van GAAL heeft het over de " INTERACTIE " met de SPELERS, maar daar heeft hij dan wel KLUIVERT voor nodig omdat hij vind dat er een GENERATIEKLOOF is, of zou kunnen ontstaan............maar dat houdt toch in dat de beoogde INTERACTIE dan altijd over meerdere "schijven " moet lopen, en dus Van GAAL buiten " SCHOT " blijft..HEEL SLIM !

Waar Van Gaal het allergrootste gelijk van de wereld in heeft, is dat hij totaal niet gaat praten over het schandalig kinderachtige gedrag van de ORANJE spelers...en zodoende omzeilt hij handig elk kinderachtige argument van de spelers, verzuipt hij niet in zinloze discussies, en dwingt de spelers derhalve om gewoon te doen wat er opgedragen word!
Eventuele " BOTSINGEN " met "jongere "spelers, kan hij onder het mom van generatiekloof, lekker doorschuiven aan zijn assistenten!
DAT en niets minder als dat, is de psychologische tactiek van VAN GAAL....BLIND zal nimmer buigen voor een ander...uit eigenbelang, en tegen KLUIVERT  hoef je echt niet te zeggen dat je je " BEK "moet houden, want " KLODDER " heeft zo,n vermoeden dat dat dan direct beloond word met een " KLUIVERTJE " !!

Al met al heeft Van GAAL goed door waar de prioriteiten liggen, en ook Van PERSIE, is er bij, ook al heeft hij geen bal getrapt...NEEEEEEE Van PERSIE krijgt niet de kans bij Van GAAL om zijn " Snor te drukken " !
Al met al gaat " KLODDER " behoorlijk terugkomen op het negatieve beeld wat hij van Van GAAL ( als bondscoach ) had...hij pakt de SNOTNEUZEN exact op de juiste manier aan, net zoals je met kinderen doet die A.D.H.D hebben in combinatie met een OPPOSITIONELE GEDRAGSSTORING ............GEEN DISCUSSIE......Goed gedrag benadrukken, en desgewenst, of indien dit is verdient, belonen, maar negatief, of grensoverschrijdend gedrag direct trakteren op een SANCTIE !
Wedden dat Van PERSIE geen " PIEP " geeft als hij op de bank moet zitten omdat hij te weinig ritme heeft...tenminste als zijn oren hem lief zijn, want als Van GAAL even zegt wat hij er van vind, vliegen de DECIBELS je om de oren, en een discussie win je NOOIT !
 

Deze aanpak verdient wel RESPECT en getuigd van enig " doordenkvermogen " maar voor de rest is het natuurlijk iemand die zijn eigen weg gaat, zegt wat hij vind, boos EN blij kan worden, maar een AANVAL nimmer uit de weg gaat!
Maar COLLEGIAAL...ECHT INNOVATIEF....Van GAAL ..doet exact wat hij wil, maar verpakt dat in NEDERLANDSE TAAL waar velen niet doorheen kunnen kijken, en onvoldoende begrijpen welke diepgang dat heeft !
 En dat, BESTE MENSEN, noemen we POSITIEF MANIPULEREN !!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten