Pagina's

Totaal aantal pageviews

28 apr 2012

Sport en Cheerleaders.
In tal van sporten de normaalste zaak van de wereld, want entertainment, op de momenten dat de "Sport" even stil ligt is bedoeld om de stemming er positief in te houden, eventuele verveling te voorkomen, en, als het goed is, mits goed uitgevoerd eigenlijk TOP SPORT van het zuiverste water is !
Tal van Internationale TOP Teams hebben hun "eigen " cheerleaders " dus waarom niet even je voorstellingsvermogen gebruiken om het " te zien "

*******
" " Het is RUST bij  BAS TEAM 1, want de naam pakken we ook gelijk aan...Topatletes, met mooie outfits, geweldige benen, en een parelwitte glimlach rennen en springen het veld op!
Uiteraard onder luid applaus van het enthousiaste publiek. 

Links en Rechts lopen Vaders een gekneusde rib op..door Moeder de Vrouw...en je hoort  "Denk er om hè !! "


Opvallend veel BETALENDE toeschouwers die onder het genot van een lekker warm hapje, en een koud drankje genieten van de Show...de " RUST " kan niet lang genoeg duren!
Een veel grotere, tweede BAS tribune, een enorm Videoscherm, wat aan de andere kant van het veld uit de grond komt....en FULL BASS muziek!

Een behoorlijke hoeveelheid loten à 10 euro per stuk zijn verkocht, want de HOOFDPRIJS:
Een "MEET AND GREET " Backstage met alle fraaie BAS CHEERLEADERS !
Uitwedstrijden???
De tegenstanders van BAS TEAM 1 staan al uren van te voren te wachten totdat de TWEE LUXE TOURINGCARS van BAS TEAM 1 het terrein naderen, om een glimp op te vangen van de SPELERS
( zullen we maar zeggen )
Sponsors...zo gevonden..ik neem gewoon wat Cheerleaders mee..ter promotie van het idee... ""

Wat is een groot voorstellingsvermogen toch geweldig...maar het kan allemaal wel!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten