Pagina's

Totaal aantal pageviews

18 aug 2015

NEDERLAND MEER SCHULDEN DOOR DIJSSELBLOEM !

JEROEN DIJSSELBLOEM EN MARK RUTTE WAREN AANWEZIG OP DE BILDERBERG CONFERENTIE

*** De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde dat minister-president Mark Rutte aanwezig waren.
 *** Op de agenda stonden zaken als kunstmatige intelligentie, cybersecurity, chemische wapens, Griekenland, Rusland, verkiezingen in de Verenigde Staten. 

Beatrix als dochter van PRINS BERNHARD was ook aanwezig volgens de Rijksvoorlichtingsdienst maar de beweegredenen is een kwestie van gissen, .... even kijken hoe het met Vader,s geesteskind is, is een mogelijkheid !
Prins Bernhard was mede initiatiefnemer van de eerste Bilderberg conferentie ! ( 1954 )
Deze politieke conferenties hadden een zeer geheim karakter.
Deelname geschiedt slechts na persoonlijke uitnodiging dus moet je "welwillend " zijn !
De rockefellers. èèn van de rijkste families ter wereld zijn rechtstreeks betrokken bij de Bilderberg "kwestie "

Prins Bernhard werd in 1933 lid van de NSDAP ( Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei)
De NSDAP had als politieke ideologie het nationaalsocialisme, een mix van extreem nationalistische, extreem-rechtse en extreem racistische denkbeelden, met als boegbeeld Adolf Hitler.
Ideologie was dat gelijkheid alleen bestond als je een raszuivere  Duitser was!

De eerste Bilderbergconferentie werd georganiseerd in 1954 naar aanleiding van de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. Initiatiefnemers waren o.a. de Pool Józef Retinger, Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en prins Bernhard
( bron: wikipedia)

Laten we dus probleemloos voorop  stellen dat de Bilderberg conferentie is opgericht omdat de ANTI-AMERIKAANSE mening veranderd moest worden, niet zo gek als je ziet wie dit dus organiseerden, en gesponsord door het BEDRIJFSLEVEN en de CIA voel je de bui al hangen!
NAZI AMERIKA zat kennelijk in de problemen !

MAAR...waarom PRINS BERNHARD...nou...da,s simpel !
 "OPERATION PAPERCLIP " uit 1945 BRACHT 2800 NAZI OORLOGSCRIMINELEN NAAR DE VS, waaronder WERNER von BRAUN, de maker van de V-1 EN V-2 RAKETTEN WAARMEE LONDON WERD BESCHOTEN en vanuit de NSDAP gezien dus VRIENDJES !
Von Braun was ontwerper van de raket die de APOLLO vluchten de lucht in schoot !
Deze oorlogsmisdadigers zijn NIET vervolgd in NÜRENBERG !
De basis en de oprichting van de NASA was daarmee een feit !!

De BILDERBERG is dus opgericht om de NAZI ideologie die in de ruimtevaartwetenschap en propagada afdelingen van de VS ingeburgerd was en door deze NAZI,s werd geleid te ondersteunen door de Amerikaanse belangen te behartigen middels de kopstukken van deze wereld !

Presidenten George H.W. Bush en George W. Bush,zijn " vaste gasten " en nou komt het...
PRESCOT BUSH de Vader en Opa van de twee BUSH Presidenten steunde en financierde de NAZI,s en heeft daar van geprofiteerd!
Twee EX GEVANGENEN uit AUSCHWITZ hebben via civiele juridische procedures  schadeclaims ingediend tegen PRESCOT BUSH wiens zakelijke bezittingen in 1942 in beslag zijn genomen door de VS vanwege betrokkenheid bij de NAZI,s.
ÈÈN van de bedrijven waar hij de eigenaar van was, was IG FARBEN ( !! ) het bedrijf wat ZYKLON-B maakte en was gebruikt bij het vergassen van de gevangenen in de concentratiekampen waaronder AUSCHWITZ !

PRINS BERNHARD WAS werkzaam bij IG-FARBEN.. 
Je kunt dus gerust zeggen dat VIA  de BILDERBERG de NAZI,s nog steeds bepalen wat er in de wereld gebeurt en aan de touwtjes trekken 1
Duidelijk is dat met de steun aan GRIEKENLAND een BILDERBERG AGENDA PUNT is aangehaald en de daar genomen beslissing nu ten uitvoer word gebracht !
Met de verplichtte verkoop van 50 miljard aan staatseigendom is het dus geheel logisch om te stellen dat WIJ moeten betalen zodat de optie ontstaat om dat te kopen wat nu nog in handen is van de Grieken !
Ik zou zeggen...zoek uit WAT er verkocht moet worden en wie er profiteert !
FOLLOW THE MONEY !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten