Pagina's

Totaal aantal pageviews

4 feb 2013

ONGEOORLOOFD HET VELD VERLATEN=GEEL


De wedstrijd Diemen A1 tegen Buitenboys A1 uit Almere is zondag na 43 minuten gestaakt, omdat er veel ergernis was over het fluiten van de clubscheidsrechter van Diemen. 
Volgens de nieuwe interne Regels van Buitenboys zijn de spelers van die club van het veld gelopen en is de wedstrijd gestaakt om verdere narigheid te voorkomen, zei bestuurslid Rob Mueller van Buitenboys. 
Diemen stond met 1-0 voor, ALDUS HET BERICHT OP WWW.AD.NL
========================================================
N.B. Het team wat betrokken was bij de dood van RICHARD NIEUWENHUIZEN was de B3 !!
========================================================
TOCH WEL EEN GROOT PROBLEEM VOOR DE K.N.V.B. DIE ZICH NU OVER DEZE KWESTIE MOET BUIGEN!
HET K.N.V.B. PROBLEEM IS NU DE EIGEN SPELREGEL..:

HET ZONDER TOESTEMMING, VAN DE SCHEIDSRECHTER, VERLATEN VAN HET SPEELVELD WORD BESTRAFT MET EEN GELE KAART EN EEN DIRECTE VRIJE TRAP " TEGEN ".

Het is niet de interne afspraak van BUITENBOYS die bepaalt of een wedstrijd GESTAAKT gaat worden...dat moet worden bepaalt aan de hand van de K.N.V.B. SPELREGELS en dus zou dit 11 MAAL GEEL in kunnen en moeten houden !
Je kunt er ook gerust van uit gaan dat voorafgaande aan het weglopen van de spelers van BUITENBOYS, deze ergernis gepaard is gegaan met het geven van COMMENTAAR op de leiding...en hoe het ook zit, van de zo geloofde kreet RESPECT is wederom niet veel meer over!
MOCHT HET ZO ZIJN DAT DE CLUB SCHEIDSRECHTER GEEN BESTE ARBITER WAS...DIEMEN HAD ER IN DAT GEVAL GEWOON EEN ERVAREN ARBITER OP MOETEN ZETTEN, WETENDE DAT DE BUITENBOYS "BOYS" RONDLOPEN MET EEN TRAUMA !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten