Pagina's

Totaal aantal pageviews

15 jan 2013

ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL...HET PLAN

Geachte dames & heren,
Komend weekend gaat het voetbal weer van start.
Vooruitlopend op het actieplan Zonder respect geen voetbal, dat uiterlijk 1 maart wordt gepresenteerd, roept de KNVB iedereen op zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen. Als scheidsrechter heb jij ook een belangrijke rol.
Samen met de assistent-scheidsrechters, spelers, trainer/coaches en toeschouwers, draag jij bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Om deze rol te kunnen vervullen hebben scheidsrechters en assistent-scheidsrechters het respect nodig van alle actief en passief betrokkenen. Voor, tijdens en ook na de wedstrijd.
De KNVB wil benadrukken dat de spelregels niet veranderd zijn. Wij verwachten deze tweede seizoenshelft ook niets anders dan het zo goed mogelijk toepassen van deze spelregels, zoals je altijd al doet. Dat dit een hele belangrijke en soms ook moeilijke taak is, beseffen wij ons. Wij vragen je te allen tijden excessen bij ons te melden. Dit is belangrijk om hier tegen op te kunnen treden. Samen moeten we voorkomen dat zoiets vreselijks ooit weer gebeurt.
Zoals jullie mogelijk weten zijn wij in gesprek met alle partijen in het voetbal, betaald en amateur, om te bespreken wat we gezamenlijk kunnen doen om te komen tot meer respect in het voetbal.
Wij wensen jullie veel plezier en succes deze tweede seizoenshelft.
Met vriendelijke groet
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
namens het bestuur amateurvoetbal
=====

ALDUS DE HEDEN ONTVANGEN MAIL VAN DE KNVB, GERICHT AAN ALLE SCHEIDSRECHTERS,EN ASSISTENT SCHEIDSRECHTERS!
HET ANTWOORD IS NATUURLIJK AAN DE CLUBS DIE ER ALLES AAN MOETEN DOEN OM DE SCHEIDSRECHTERS, EN ASSISTENTEN TE BEGELEIDEN EN DEZE TE ONDERSTEUNEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten