Pagina's

Totaal aantal pageviews

24 dec 2012

DE ROTATIECYCLUS VAN ONS MELKWEGSTELSEL..

Opvallend is dat er maar weinig mensen serieus nagaan wat er nou eigenlijk speelde rond de vermeende ondergang van de wereld!
Het typische is dat het geheel niet helemaal " uit de duim " gezogen is!
Net zoals de aarde om de zon draait, draa
it het gehele melkwegstelsel op zijn beurt ook in een bepaalde rotatiecyclus, die 26.000 jaar nodig heeft om weer op hetzelfde punt uit te komen.
De rotatiecyclus eindigde op 21-12-2012...het genoemde einde van de Mayakalender....maar begint er dus ook weer een nieuwe cyclus!

Dat betekende dus dat op 21-12 een nieuwe cyclus begon, en we weer hard op weg gaan naar het zogenaamde " fotonenveld "..een massaal gebied waar enorme energie vandaan komt..en ook dè reden is dat de temperatuur stijgt, ...en de rotatiesnelheid van de aarde afgenomen is, en al jaren vooraf de gevolgen in de natuur waarneembaar zijn....

Voor de moderne mens echter wel de eerste keer is dat we dat mee gaan maken!!!
Door de baan die ons stelsel volgt staat de aarde om de 13.000 jaar..dus twee maal per cyclus van 26.000 jaar bloot aan die enorme energie waardoor vulkanen actiever worden, het water stijgt etc.etc....en dit is dus al talloze keren gebeurt zonder dat de planeet vergaan is!

De effecten van dit telkens terugkerende patroon zijn nog veel groter op ons, en onze planeet..
Lees het hele wetenschappelijk onderbouwde verhaal maar eens op:

http://www.peterlangendijk.nl/NL/Pages/17%20Oud%20nieuws.htm

  
ER ZIJN NATUURLIJK ALTIJD MENSEN DIE NET DOEN OF ER NIETS AAN DE HAND IS...
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten