Pagina's

Totaal aantal pageviews

8 okt 2015

LOOPT DE MENSHEID OP ZIJN EINDE ??

De Georgia Guidestones zijn grote granieten zuilen op een heuvel in Elbert county, Georgia ,USA.
NIEMAND weet wie deze heeft laten maken, laat staan wie ze er heeft neergezet,
maar èèn ding springt er uit:
Er staat geschreven dat de totale wereldbevolking moet worden teruggebracht naar maximaal 500 miljoen !
Je kunt dus wel nagaan dat er een aantal mensen moeten verdwijnen volgens de tekst!

** HOE KRIJGEN ZE DAT VOOR MEKAAR?
Om dat te beantwoorden, eerst even iets over de Oekraïne!

1 ** De Oekraïne word ook wel de " graanschuur van Europa " genoemd en je mag hopen dat die gronden dus zuiver blijven voor de verbouwing van de voor ons zo belangrijke granen!
NOU...dat kun je inmiddels wel vergeten want het allergrootste bedrijf wat genetisch gemanipuleerd voedsel op de markt brengt, MONSANTO, heeft na de eerdere val van de democratisch gekozen regering van Oekraïne het voor mekaar gekregen om een wetswijziging er door te krijgen waardoor particuliere bedrijven grond mogen komen, en precies DAT is wat men deed!

Realistisch is dus dat Europa het risico loopt om straks dit MONSANTO graan te moeten eten, hetgeen in diverse onderzoeken als DODELIJK word aangemerkt!
Daarmee is Europa rechtstreeks in de gevarenzone gekomen omdat genetisch gemanipuleerde granen het menselijke GEN aantasten, en met name de vruchtbaarheid word aangetast !
Bijkomend feit...MONSANTO is ook eigenaar van de vluchtleiding in KIEV...de vluchtleiding die de geluidsbanden rond de MH-17 niet vrij wilde geven !
Ook de Koninklijke SHELL heeft grote deals afgesloten met de huidige regering in KIEV.
Niet zo gek als je bedenkt dat de SHELL al in de 2e wereldoorlog de NAZI,s steunde !
Natuurlijk was Mark Rutte tijdens het ondertekenen van de contracten aanwezig !

2** CHEMTRAILS oftewel het sproeien van o.s VLIEGAS met daarin stoffen die zeer schadelijk zijn voor Mens en Dier, en...jawel...Ze tasten het het menselijke GEN aan!

Om even iedereen uit de droom te helpen omtrent CONTRAILS ( condenssporen )in de lucht het volgende:
--Om te beginnen moet een vliegtuig in zeer koude luchtlagen vliegen waarbij de temperatuur lager is dan minus 40 graden.
Over het algemeen dus BOVEN 26.000 voet oftewel 8 kilometer hoogte !
--Het vocht uit de uitlaat en de condens om het vliegtuig bevriest waardoor er een wit spoor achter het vliegtuig te zien is die echter snel weer oplost.
Kanttekening hierbij is dat de moderne vliegtuigen veel minder vocht uitstoten dan oudere vliegtuigen!
Is de luchtdruk te laag vormen zich geen sporen ofschoon dit effect wel word bevorderd door de vleugels die een soort VORTEX tot gevolg heeft.

Omtrent CHEMTRAILS zijn er zelfs vragen gesteld in de Amerikaanse Senaat en het heeft weinig nut om CHEMTRAILS te ontkennen omdat ook de VN er uitspraken over heeft gedaan, maar dan t.a.v. het deel wat " WEERMANIPULATIE "  aangaat!

3** GEO-ENGINEERING oftewel het klimaat beïnvloeden.
Een verdere bedreiging voor de mensheid is de beïnvloeding van het weer waarbij CHEMTRAILS een rol spelen.
Hoe minder wolken, hoe minder vocht in de lucht wat een belangrijke omstandigheid is voor de zogenaamde 3 D militaire radar, bij Wi-Fi, die op zich al erg schadelijk is maar ook rond de zogenaamde HAARP (High Auroral Active Researsch Project) waarbij men de IONOSSFEER
met hoogfrequente elektromagnetische stralen bestookt waardoor deze tijdelijk vervormt!
Via de IONOSSFEER beinvloed men dan het weerbeeld waarbij de exacte technische feiten geheim worden gehouden !

Met name de VS is dus zeer geïnteresseerd in het manipuleren van het weer omdat dat het ultieme wapen is, en alle redenen om aan te nemen, zeker gelet op het constante sproeien van CHEMTRAILS dat weer manipulatie een feit is, en daadwerkelijk als wapen word ingezet!
De VS kennende zullen ze dat ook niet nalaten.
Het veroorzaken van DROOGTES, en zeker als dit door mensenhand veroorzaakt word is waarschijnlijk de grootste bedreiging voor de mensheid.

Wat grote delen van de bevolking dus niet toe durven geven is dat de mensheid niet alleen in de gezondheid word aangetast door allerlei militaire projecten, maar dat alle regeringen er aan mee doen, ...de mensheid ernstig verzwakt word door deze stoffen, maar dat de militaire belangen ook vaak samen gaan met het bedrijfsleven zoals de farmaceutische industrie en zoals laatst gebleken is in de VS, o.a. vaccinatie de oorzaak is van een toenemend aantal jongeren met AUTISME !


Ouders zeggen vaak:  " KOM NIET AAN MIJN KINDEREN " maar door het ontkennen van hetgeen er in de lucht word gesproeid,.. de stoffen die in levensmiddelen worden aangetroffen, en een toenemende kans op genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen die onze kinderen binnen krijgen durf ik bij die bekende uitspraak  
GROTE VRAAGTEKENS te stellen, immers is er een enorm verschil tussen "intentie en uitvoering " !
Feitelijk zou wereldwijd genetisch gemanipuleerd voedsel verboden moeten worden ( hetgeen in  RUSLAND doorgevoerd word, of al is !) zouden CHEMTRAILS strafbaar moeten worden gesteld en regeringen ter verantwoording geroepen moeten worden omdat men willens en wetens dit toestaat!

Een beleefd belletje naar NIEUW-MILLINGEN waar de bewaking van het Nederlands luchtruim word gedaan, en de bezorgdheid over CHEMTRAILS was aangegeven, had eigenlijk alleen maar stilte tot gevolg...MEN WEET HET WEL !

Dat mensen als RUTTE, DIJSSELBLOEM en Prinses Beatrix aanwezig waren bij de BILDERBERG conferentie die, aldus de oprichting, bedoeld is om de economische belangen van de VS te dienen, doet mij afvragen in hoeverre de VS en  bedrijven daadwerkelijk bezig zijn om de mensheid systematisch te trakteren op " SLUIPMOORD ".

In hoeverre er op geheime bijeenkomsten eigenlijk de dienst word uitgemaakt door een selecte groep personen behoeft niet veel fantasie als je weet dat de rijkste personen van deze wereld er aan deelnemen, en aangezien GELD nog steeds alle DEMOCRATISCHE rechten van  de bevolking aan de laars lapt zolang er maar MEER geld te verdienen is, is het eigenlijk ongewenst dat delen van regeringen er aan deelnemen omdat de verdenking van een wereld SCHADUW regering daarmee gevoed wordt !
Het egocentrisme van de rijke medemens in het bedrijfsleven en de  rol die men speelt is tevens een bedreiging voor de mensheid omdat men over lijken gaat !
Ik zal in deze de  BANKEN maar even buiten schot laten want het is geen uitzondering dat BANKEN in een conflictsituatie beide partijen financieel steunen zolang er maar WINST te maken is! 
Dat men dus maling heeft aan de gezondheid van Mens en Dier is wel duidelijk !
 
Om controle op het uitkomen van feiten te vertragen of verhinderen, is het natuurlijk razend interessant om ervoor te zorgen dat de mensheid zich niet verenigd en op gaat treden omdat we in aantallen de overmacht hebben.
Het veroorzaken van constante dreiging en onrust is een beproefd middel onder het motto:
" VERDELEN EN HEERSEN " !
Overduidelijk is dat EUROPA onder grootte druk staat door de jongste ontwikkelingen en je kunt je afvragen of het niet en soort PUZZEL is die ineen aan het vallen is en alle delen uiteindelijk een geheel duidelijk plan aantonen...MEN WIL DE MENSHEID TERUGDRINGEN, en doet dat middels natuurlijk verloop en door de GENEN aan te vallen !
TIJD OM ER WAT AAN TE DOEN DUS , voordat het te laat is !



6 okt 2015

MERKEL VERPLICHT EU LANDEN TOT OPVANG...DE NIEUWE DUITSE INVASIE !!


NU DUIDELIJK IS DAT DE PVV IN DE POLL,S MET GROTE STAPPEN DE MEERDERHEID SCHIJNT TE KRIJGEN, IS HET EEN KWESTIE VAN FATSOEN DAT DE REGERING RUTTE NA ALLE VERBROKEN VERKIEZINGSBELOFTES OPSTAPT !
HET SCHAAMTELOOS BINNENHALEN VAN " VLUCHTELINGEN " DIE AGRESSIE EN GEWELD NIET SCHROMEN, INCLUSIEF DE VELE MILJARDEN DIE DIT GAAT KOSTEN, WAARBIJ DE BEVOLKING OP ONRUST EN DE NODIGE AGRESSIE WORDT GETRAKTEERD, IS " THE LIMIT " EN HET ZOU ME NIETS VERBAZEN ALS OP KORTE TERMIJN HET VOLK MASSAAL IN OPSTAND KOMT !
HET ZOU OOK VOLLEDIG TERECHT ZIJN, WANT NA HET " GRIEKENLAND DEBACLE " DIE VOOR EEN VERDERE VERHOGING VAN DE STAATSSCHULD ZORGDE ,NU MET EEN DROGE GLIMLACH HET VOLK OP TE LATEN DRAAIEN VOOR HETGEEN DE AMERIKANEN UITHALEN IN HET MIDDEN OOSTEN GAAT VEEL TE VER !

ALS DE REGERING RUTTE DENKT DAT HET VOLK ZICH ONDER EEN SHARIA LAAT PLAATSEN HEBBEN ZE HET MIS, EN ZAL ER EEN STRIJD ONTBRANDEN DIE ZIJN WEERGA NIET KENT !
HET DESTABILISEREN VAN EUROPA, MET MERKEL VOOROP, DIE RIEP " KOM MAAR BINNEN MET JE KNECHT " EN VERVOLGENS DE ANDERE EU LANDEN VERPLICHTEN OM MEE TE DOEN IS EEN ORDINAIRE INVASIE VAN WEDEROM DE DUITSERS !


5 okt 2015

PVDA AMSTERDAM....2000 DAMHERTEN DOOD !

DANKZIJ DE PVDA AMSTERDAM....ZIJN ER 2000 DAMHERTEN DOOD !
DOOGESCHOTEN, AAN DE LOPENDE BAND, ZONDER ENIGE GÊNE !
EN DAT NOEMT ZICH DE PARTIJ VAN HET VOLK?
SCHAMEN MOET MEN ZICH, EN ÈÈN DING IS ZEKER...DIT GAAT GEGARANDEERD NOG MEER STEMMEN KOSTEN DAN ZE LIEF IS !

DE PVDA ROOS BLOEIT...MAAR DAN WEL ROOD !!

2 okt 2015

PVDA AMSTERDAM ...2000 DAMHERTEN VERMOORDEN ? GEK GEWORDEN ??

De PVDA Amsterdam wil geheel NODELOOS en tegen het advies van de DIERENBESCHERMING IN 2000 DAMHERTEN met kogels afschieten !

Zijn ze nou helemaal gestoord aan het worden !
Ik kan me daar BOOS over maken !!